';

Wij denken in beeld. Wij brengen alle elementen van uw bedrijf bij elkaar. op basis daarvan bedenken we een beeld dat de kern van uw bedrijf vertaald in beeld.

Daniël Wenzel / Creative Lead, Fotografie en Eigenaar 17x

Gevestigd in Friesland, werkzaam door heel Nederland en daarbuiten

Welkom bij Studio17x. Maak kennis met ons werk en wie we zijn. Wij zijn er om uw bedrijf te versterken met hoogwaardige fotografie en concepten.
Image module
MEER DAN GEWOON EEN STUDIO

Powerful and sharp tool

In de eerste plaats is Studio17x een fotostudio. Daar willen we dan ook dichtbij blijven staan. Daarnaast zijn wij zeer bedreven om een compleet concept voor uw nieuwe huisstijl, website en corporate identiteit op te maken.

Maar wij zijn ook actief voor de modellenwereld. Wij kunnen jou als individueel model ook voorzien van nieuw portfolio materiaal.

 • STUDIO
  The place where the magic happens

  Dit is geen loze kreet. In onze studio staat beleving voorop zowel zakelijk als particulier. Op je gemak en comfortabel de fotosessie in.

 • FOTOGRAFIE
  Top shelf Photography

  Wij leveren kwaliteit. Een fotograaf die zowel nationaal als internationaal niet alleen gekwalificeerd is maar ook internationale erkenning heeft verkregen.

 • CONCEPT
  THE CONCEPT OF THINGS

  Onze master designer/art-director heeft een uitstekende kijk op campagnes en nieuwe trends. Samen met de creative director worden de mooiste concepten en campagnes bedacht en uitgewerkt

 • WALL-ART
  ART UNLIMITED

  Voor zowel de particuliere als zakelijke markt leveren wij fotoafdrukken. Aangezien wij de beelden maken willen we zeker stellen dat deze ook perfect afgewerkt worden voor aan de wand…dus doen we het zelf.

Wij kunnen het!

“Tekst en uitleg? Beeld kan zonder. Echt.”

“Ik zeg altijd: wij gaan door waar anderen gillend wegrennen. Een combinatie van moeilijkheid, omvang en tijd gaat sommige fotografen te ver. Ik zorg dat ik het kan, leg de lat hoog. Door ambitieus te zijn, verleg je je grenzen.”

~ Daniël

Image module
0
LINES OF CODE
Elaborated core
0
OPTIONS PANEL
Customizability
0
TEAM ENERGY LEFT
More enthusiastm
0
CUPS OF COFEE
For productivity
Image module
Studio 17x is een collectief van gedreven professionals.

Een creatieve professional voor elk project

Studio 17X is niet zomaar een fotostudio. Het is een plek waar talent samensmelt, gedachtentot uiting komen en ideeën werkelijkheid worden. Waar hard wordt gewerkt en veel wordtgelachen. Van creatief concept tot fotoserie en van pakkende tekst tot Wall Art. We gaan net zolang door tot het je raakt. Tot het je bij de strot grijpt. Tot het perfect is. Maak kennis met ons.We laten je graag de mogelijkheden zien.

Fotografie
Professionele fotograaf met oog voor detail en vakkennis op het hoogste niveau
Concept
Van concept tot campagne. Van grafische vormgeving tot communicatieplan
Project Management
Een project, een campagne..wij willen de opdrachtgever ontzorgen.
Tekst schrijver
Copywriter
Waar zouden we zijn zonder correct taalgebruik maar ook lekker verfrissend
Creatieve eenheid
Klant - product - bedrijf
Wat maakt jullie bedrijf uniek en daarmee aantrekkelijk voor je klant…dat begint hij het verhaal van jullie interne cultuur
Goodlooking
Make up and Hair
Good-looking people makes good-looking images.. van huid tot haar verzorgd.